Therapie-sessies

Bij Stress of Angst

Wil je een reeks losse therapie-sessies?

Lees verder voor meer informatie!

Sessies i.p.v. een Therapieweek

 

Bij een individuele Therapieweek heb je een 5 dagen in een week, iedere dag drie uur therapie in de praktijkruimte in Nijmegen (of op verzoek in Dieren) en krijg je daarnaast huiswerk mee.

 

Dit is vaak de beste oplossing om in korte tijd in een intensief en persoonlijk traject grote stappen te zetten naar veranderingen in je leven, om weer gezonder en gelukkig te worden.

 

In sommige gevallen is een Therapieweek of een Groepsweek niet haalbaar, of op dit moment niet geschikt voor je. Dan kan een reeks losse therapie-sessies je mogelijk verder helpen.

 

Voor die situaties is er beperkt plek om tien weken lang één uur per week therapie te volgen, tegen het tarief van € 100,- per sessie (vaak wordt € 40,- per keer vergoed uit het aanvullende pakket van je zorgverzekering).

 

Wil je zo’n reeks therapie-sessies? Neem contact op en geef aan dat je hierin geïnteresseerd bent!

Sessies ná een Therapieweek

 

Voor mensen die al een individuele Therapieweek, een Groepsweek voor leraren, of een VIP-week hebben gevolgd, bestaat de mogelijkheid van een vervolgtraject.

 

Hierbij krijg je ondersteuning om het geleerde ook echt in de praktijk te blijven brengen. We spreken samen het aantal (5 of 10 keer) en de frequentie af (wekelijks of om de week). Ook telefonische begeleiding behoort tot de mogelijkheden.
Ik wil je bedanken, de therapie heeft me erg geholpen. De angst en paniek zijn veel minder en ik kan er nu ook beter mee omgaan. Er is in korte tijd veel meer positieve verandering dan ik had verwacht.

 

Door de begeleiding en het huiswerk, vooral m.b.t. structuur aanbrengen, heb ik weer vertrouwen gekregen dat het goed gaat komen. Ik vond je begeleiding prettig en voelde een oprechte interesse. Ik ben heel blij en dankbaar voor de therapie.

 

Werknemer in ziektewet, burn-out klachten en angstklachten, 30+

Ik merk dat ik door de therapie minder last heb van (sociale) angst, me minder vaak depressief voel, en gemotiveerder ben. Ik vond het erg prettig om eens per week een gesprek te hebben met je, met iemand buiten mijn eigen netwerk.

 

De dingen die ik als huiswerk moest bijhouden hebben me ook zeker inzicht gegeven en gestimuleerd om zaken te veranderen. Ik heb nog wel last van spierspanning, maar verder voel ik me veel beter, minder angstig en over het algemeen vrolijker.
Studente, angstklachten, weinig zelfvertrouwen, 20+