Therapieweek

Individuele Veranderweek

Heb je last van stress of burn-out klachten?

Therapieweek: Start Changing Your Life!

Therapieweek

 

Individuele Therapieweek voor jou alleen

Dagen

 

Vijf dagdelen binnen één week

Tijden

 

3 uur therapie per dag en huiswerk voor daarnaast

Locatie

 

Bij Therapieweek in Nijmegen (ook mogelijk in Dieren)

Kies jouw individuele Therapieweek

 

Merk je dat je last hebt van stress, of heb je beginnende burn-out klachten? De weldadige werking van de zomer(vakantie) is uitgewerkt en de stress en drukte, en wellicht ook het koude en donkere van herfst van winter, worden voelbaar. Alle weken van 2017 zijn volgeboekt, maar je kunt wel nu al een individuele Therapieweek boeken voor in het nieuwe jaar!

Vroegboekkorting van 25 %

 

Wanneer je in 2017 nog je individuele Therapieweek voor in 2018 boekt, ontvang je nu tijdelijk 25 % korting. Maak gebruik van deze vroegboekkorting en betaal tijdelijk geen € 2.000,- maar € 1.500,- voor een individuele Therapieweek. In de meeste gevallen krijg je hiervoor vrij en vaak betaalt je werkgever het i.v.m. burn-out preventie.

Het leven is niet maakbaar, maar je kunt er wel iets van maken!

 

Op een deel van de dingen in je dagelijks leven heb je invloed en dat is waar we in een Therapieweek aan werken. Ik leer je jouw invloed te gebruiken om gezonder en gelukkiger te worden. Ik heb vele oefeningen klaarliggen, waarvan ik je die oefeningen ga geven die jou op dit moment het meeste zullen helpen. Ben je klaar voor de eerste stap?

Voor wie is een Therapieweek bedoeld?

 

Therapieweek is speciaal ontwikkeld voor leerkrachten die last hebben van stress of die burn-out klachten hebben, werkzaam zijn in het PO, VO, MBO, HBO of WO, en weer gezond en gelukkig willen worden.

 

Ook leerkrachten met andere klachten of levensvragen zijn welkom. Zzp’ers die overwerkt zijn, of particulieren die meer voldoening in hun leven willen, kunnen eveneens gebruik maken van Therapieweek.

 

Het belangrijkste is dat je in een kort en intensief traject een begin wilt maken om je leven te veranderen, van een situatie waarin je overvraagd en ontevreden bent, naar het ervaren van meer energie en levensgeluk. Kom naar Therapieweek en Start Changing Your Life!

Ik werk en kan niet zomaar vrij nemen

 

In het onderwijs ben je gebonden aan de schoolvakanties. Mocht je in de ziektewet zitten, dan ben je juist in de gelegenheid om naar Therapieweek te komen, gebruik deze periode hier dan ook voor!

 

Als je werkt, maar merkt dat als je zo doorgaat, je burn-out klachten krijgt, of ongelukkig wordt, grijp dan nu in! Ga naar je leidinggevende, bespreek dit eerlijk en vertel over Therapieweek.

 

Meestal is het mogelijk om hier vrij voor te krijgen, of om je in overleg een week ziek te melden, om de mogelijkheid te hebben een Therapieweek te volgen. Zo voorkom je namelijk een veel langere periode van ziekteverzuim! Lukt dit niet, kom dan naar een Groepsweek in een schoolvakantie.

Ook burn-out klachten?

 

Ruim 1 op de 8 werkenden heeft burn-out klachten en in het onderwijs 1 op de 5 mensen. In Nederland hebben meer dan 1 miljoen mensen last van burn-out klachten. Geldt dit ook voor jou?

Put jezelf niet langer en verder uit…

Leer hoe je weer energie en plezier kunt krijgen!

Voel je je vaak:

M

gestrest

M

moe

M

gehaast

M

onrustig

M

somber

M

emotioneel

M

uit balans

Kom en ervaar weer:

N

energie

N

rust

N

plezier

N

structuur

N

levenszin

N

ontspanning

N

enthousiasme

Toen ik vastliep in een paar vraagstukken in mijn leven, en er zelf niet goed uitkwam, heb ik Femke gevraagd om mij hierin te ondersteunen.
Door onze gesprekken en de eenvoudige kunstzinnige oefeningen kwam ik al snel tot diepe inzichten.
Ik ontdekte wat mij dwars zat – overtuigingen van vroeger – die ik vervolgens kon veranderen, waardoor ik weer met vertrouwen verder kon.
Leerkracht PO

Door de therapie werd op een krachtige manier helder waar ik behoefte aan had en wat ik nodig had. Dit zette me ook buiten de therapie in beweging.
En met een beetje moed durfde ik vervolgens keuzes te maken, die spannend waren, maar waar ik veel geluk en rust in ervaar, omdat dit is wat bij mij past.
De therapie heeft me geholpen om meer op mijn plek te zijn. Femke, bedankt voor je steun in dit proces!
Zzp'er

Terugblik van een ex-cliënt, per mail, ongeveer een jaar na het volgen van de therapie:
Met mij gaat het goed, ik kijk terug op een bijzonder en enerverend jaar, echt een jaar van transformatie en van landen in mijn veranderende leven.
Eerlijk gezegd ben ik nog nooit zo gelukkig geweest als nu. En daar heb jij aan bijgedragen, door mij inzichten te bieden in de gesprekken en de oefeningen in de therapie, dankjewel!
Leerkracht Hbo

Je kunt niet verwachten dat er dingen veranderen als je zelf niet verandert. Onderneem nu actie en maak een start met het verbeteren van jouw leven.