Kennismaken

Vraag Gesprek Aan

Yes, je bent klaar voor de eerste stap!

 

Je hebt de teksten gelezen over de Therapie-sessies, Therapie-dagen, de Therapieweek, de Groepsweek, of de VIP-week, én je weet dat dit je kan helpen om in korte tijd een grote stap te zetten richting een gezond en gelukkig leven!

 

In zo’n therapie-traject nemen we echt de tijd voor alles wat jou op het moment uit je evenwicht haalt, en focussen we ons op wat jou gaat helpen om voluit te leven, op een manier die je weer energie en plezier geeft.

 

Vraag gesprek aan

 

Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op om een gesprek in te plannen. Hierin kun je al je vragen stellen stellen en bespreken wat er speelt. We kunnen rustig kennismaken en kijken welk therapie-traject het beste bij jou in deze situatie past en wat jou nu het beste zal gaan helpen!

 

Natuurlijk is het kennismakingsgesprek gratis en vrijblijvend. Het gesprek duurt maximaal een uur en vindt plaats in Nijmegen. Als je vooraf al weet dat je je direct wilt aanmelden, dan plannen we meteen wat meer tijd in, ook voor het intakegesprek (voor het bespreken van je hulpvraag en het invullen van formulieren).