Weken: Therapieweek / Groepsweek / VIP-week

Wil je in korte tijd grote stappen zetten?

Therapieweek: Start Changing Your Life!

Therapieweek

 

Individuele Therapieweek voor jou alleen

Dagen

 

1 week van 5 dagdelen of 5 weken 1 dagdeel p.w.

Tijden

 

3 uur therapie per dag en huiswerk voor daarnaast

Locatie

 

Bij Therapieweek in Nijmegen (of ev. in Dieren)

Volg een individuele Therapieweek

 

Merk je dat je al een tijdje lichamelijke of psychische klachten hebt, waar je niet vanaf komt? Of heb je last van stress of burn-out klachten? Of zit je op een andere manier niet lekker in je vel – thuis, met je kinderen, in je relatie, of in je werk – of heb je levensvragen waar je iets mee wilt?
Ik heb veel ervaring in het helpen van mensen met allerlei lichamelijke en psychische klachten, zoals angsten, somberheid / depressie, stress / burn-out, laag zelfbeeld / weinig zelfvertrouwen, eetproblemen, slaapproblemen, of mensen met levens- / zingevingsvragen (bv. bij een midlife crisis, na scheiding, een overlijden, of pensioen).
Een individuele Therapieweek zou iets voor je kunnen zijn, wanneer je gemotiveerd bent, tijd ervoor vrij wilt maken en in korte tijd grote stappen wilt zetten, om te werken aan jouw gezondheid en geluk. De dagdelen bestaan uit een goede afwisseling van therapeutische gesprekken, schrijfopdrachten en kunstzinnige opdrachten. Dit alles om aan de problemen te werken, nieuwe strategieën te ontwikkelen en je zo weer gezonder en gelukkiger te gaan voelen. 
Een individuele Therapieweek kost € 2.000,-. Dit omvat het kennismakingsgesprek + intakegesprek (totaal 2 uur), de Therapieweek zelf (5 x 3 uur therapie + huiswerkopdrachten) én 3 telefonische sessies in de weken / maanden daarna (is 3 uur therapie).
In totaal gaat het dus om 20 uur therapie, daar kun je een goede start mee maken om gezonder en gelukkiger te worden! In veel gevallen krijg je hiervoor ook nog vrij van je werk, of kun je je in overleg hiervoor ziek melden en/of betaalt je werkgever de therapieweek, allemaal i.v.m. ziekte-preventie / burn-out preventie.
Neem gewoon even contact op, dan kijken we samen of een Therapieweek iets voor je is!

Het leven is niet maakbaar, maar je kunt er wel iets van maken!

Op een deel van de dingen in je dagelijks leven heb je invloed en dat is waar we in een Therapieweek aan werken. Ik leer je jouw invloed te gebruiken om gezonder en gelukkiger te worden. Ik heb vele oefeningen klaarliggen, waarvan ik je die oefeningen ga geven die jou op dit moment het meeste zullen helpen. De inhoud van de week wordt dus helemaal afgestemd op jouw vraag en de doelen die we samen opstellen. Ben je klaar voor de eerste stap?

Therapieweek

Zoals hierboven beschreven is een Therapieweek bedoeld voor volwassenen met uiteenlopende lichamelijke of psychische problemen of levensvragen, die weer gezonder en gelukkiger willen worden.
Hierbij heb ik mij gespecialiseerd in het geven van Therapieweken aan leerkrachten / docenten (PO, VO, MBO, HBO, WO) die last hebben van stress of burn-out klachten (zie ook de informatie hieronder).
In alle gevallen is het belangrijk dat je gemotiveerd bent om in een kort en intensief traject een begin te maken om je leven te veranderen, van een situatie waarin je overvraagd en ontevreden bent, naar het ervaren van meer energie en levensgeluk. Kom naar een Therapieweek en Start Changing Your Life!

Groepsweek

Naast de individuele Therapieweken bied ik op verzoek ook een Groepsweek aan. Zo’n groepsweek bestaat in principe uit één week van 5 dagen waarin we ’s morgens 3 uur therapie hebben en je opdrachten meekrijgt om ’s middags / ’s avonds te doen.
Een groepsweek kan op verzoek van een school of andere groep / bedrijf / instelling worden gegeven. Het kan plaatsvinden op jullie locatie (waarbij iedereen gewoon thuis slaapt), of bijvoorbeeld op een vakantiepark (waar ik een trainingsruimte huur en iedereen een huisje / kampeerplek kan huren).
Deze Groepsweken heb ik specifiek opgezet voor leerkrachten / docenten die last hebben van stress of burn-out klachten. Op verzoek kan zo’n week ook worden vormgegeven voor een andere groep / bij een andere vraag.

VIP-week

Het derde weekaanbod betreft een VIP-week. Dit is net als de Therapieweek een individuele week, maar dan exclusiever. Ik kom hierbij naar jouw locatie toe en coach je een week (5 dagen) bij verschillende bezigheden thuis en/of op je werk.
In een intakegesprek vooraf kijken we of een VIP week iets voor jou kan zijn, want door de intensiviteit en exclusiviteit vraagt dit veel van je motivatie en inzet en is dit niet voor iedereen geschikt. Ook bespreken we welke problemen of vragen je hebt en waar je hulp bij wilt hebben.
Samen maken we een begin met nieuwe succesvolle gewoonten op verschillende levensgebieden! Durf je te veranderen, wil je je leven blijvend verbeteren en ben je bereid daar dingen voor te doen en te laten? Neem dan contact op!

Heb jij ook last van stress of burn-out klachten?

Ruim 1 op de 8 werkenden heeft burn-out klachten en in het onderwijs 1 op de 5 mensen. In Nederland hebben meer dan 1 miljoen mensen last van burn-out klachten. Geldt dit ook voor jou? Een therapieweek is er voor volwassenen met uiteenlopende lichamelijke of psychische problemen of levensvragen. Maar omdat er vaak mensen met stress komen, ga ik hieronder in op de klachten en oplossingen.

Put jezelf niet langer en verder uit…

Leer hoe je weer energie en plezier kunt krijgen!

Voel je je vaak:

M

gestrest

 
M

moe

 
M

gehaast

 
M

onrustig

 
M

somber

 
M

emotioneel

 
M

uit balans

 

Kom en ervaar weer:

N

energie

 
N

rust

 
N

plezier

 
N

structuur

 
N

levenszin

 
N

ontspanning

 
N

enthousiasme

 
Reactie na Therapieweek:
Femke weet het beste in zichzelf en de ander naar boven te halen en zo te vergroten.
Ze is er met volle aandacht voor je, ze is betrokken, intelligent en warm.
Het was fijn om een week met haar op te trekken en ik heb er veel aan gehad.
Dank je wel voor alle gesprekken en oefeningen en voor de telefonische sessies na afloop!
Zzp’er, 20+

Reactie na Groepsweek:
Femke is heel inspirerend, heeft een groot invoelend vermogen en is tegelijkertijd heel concreet in haar aanwijzingen.
Ik heb veel gehad aan haar heldere formuleringen en ze doorziet snel achterliggende problemen, zowel in werk, als in privéleven thuis.
Het was fijn om met een groep uit hetzelfde werkveld samen te werken en ook individuele oefeningen te krijgen.
Leerkracht PO, 60+

Reactie na VIP-week:
Persoonlijke begeleiding van Femke heeft ons veel steun en structuur gegeven in het vinden van meer tijd voor en met elkaar.
Door haar vrolijke en positieve instelling is het fijn samen naar patronen en gewoontes te kijken.
Ik werd geïnspireerd om mijn leven te vereenvoudigen, waardoor er weer ruimte ontstond voor ontspanning en creativiteit.
Gezin, 30+