Groepsweek

Speciaal in Schoolvakanties

 

Ben je leerkracht / docent en heb je last van stress?

Groepsweek: Speciaal in schoolvakanties!

Groepsweek

 

Groepsweek met andere leraren

Dagen

 

Vijf dagen van zondag t/m donderdag

Tijden

 

Ochtenden therapie & huiswerk voor ’s middags

Locatie

 

Op een mooie vakantieplek (Gelderland)

Nog beschikbare data voor Groepsweken in schooljaar 2017-2018

 

Voorjaarsvakantie Zuid:
Groepsweek zo. 18 feb. t/m do. 22 feb. 2018
Meivakantie Noord, Midden en Zuid:
Groepsweek zo. 29 april t/m do. 3 mei 2018

Wat kan ik verwachten van een Groepsweek voor leraren?

 

De Groepsweken vinden plaats van zondag t/m donderdag, zodat je, als je dat wilt, (met je gezin) een week op vakantie kunt (van vrijdag t/m vrijdag) op het vakantiepark waar de therapie-ochtenden plaatsvinden.

 

Iedere ochtend krijg je drie uur therapie, die bestaat uit een combinatie van psycho-educatie, demonstraties, schrijfoefeningen, kunstzinnige oefeningen en korte gesprekken.

 

 

De therapie richt zich specifiek op leerkrachten / docenten (uit het PO, VO, MBO, HBO, WO) die last hebben van stress of burn-out klachten. De Groepsweek is een week individuele therapie (dus op jouw situatie toegespitst) in een groep gelijkgestemden.

 

Dagelijks krijg je een korte huiswerkopdracht voor ’s middags of ’s avonds mee. Denk hierbij aan het verbeteren van iets in je dagstructuur, of het uitvoeren van een schrijfopdracht. Het zijn opdrachten die weinig tijd kosten, zodat je heerlijk kunt genieten van de vrije tijd die je ook gewoon hebt in deze vakantieweek!
Ik kan Femke ten zeerste aanbevelen als therapeut: Ze is niet alleen een zeer goede professional met kennis van zaken en effectieve methodieken, maar ook iemand die zelf het goede voorbeeld geeft en zich bewust is van persoonlijke uitdagingen, en die daar ook eerlijk en open over is. Je hebt veel te geven, je hulp en begeleiding geven me rust en zelfvertrouwen. Dank je wel!
Werkend, 30+

You don’t have to be great to start, but you have to start to be great: Start changing your life.