Over

Femke Klein

“Be the best you can be, give your gift to the world and do it now”

Het bedrijf

 

Bij Therapieweek help ik mensen die last hebben van stress, of die burn-out klachten hebben. Ik ben daarbij gespecialiseerd in het helpen van leerkrachten, die werken in het PO, VO, MBO, HBO of WO.
Ook zzp’ers die overwerkt zijn, of particulieren die meer voldoening in hun leven willen, zijn echter van harte welkom. Ik help je van een situatie waarin je overvraagd en ontevreden bent, naar meer energie en meer levensgeluk!
Dit doe ik, omdat ik geloof dat je energieker, gelukkiger en succesvoller kunt worden dan je nu bent. Speciaal voor leerkrachten vind ik dit belangrijk, omdat dit direct doorwerkt op de kinderen of jongeren met wie je werkt.
Daarom help ik je graag met het ontwikkelen van nieuwe gewoonten op het gebied van gezondheid, werk en relaties, zodat je hernieuwde stappen kunt zetten en je leven positief kunt veranderen.

De visie

 

Mijn visie is: Creating a better world by helping people to start changing their life. De missie van Therapieweek is: Improve the lives of one thousand people.
Met Therapieweek help ik je om in korte tijd de eerste belangrijke stappen te zetten in het veranderen – en daarmee verbeteren – van je leven: Start changing your life!
Om dit te bereiken werk ik met een krachtige vorm van therapie, die zijn effectiviteit heeft bewezen, waarbij ik je help met een combinatie van gesprekken en eenvoudige, doelgerichte (kunstzinnige) oefeningen.
In een Therapieweek of Groepsweek krijg je iedere ochtend drie uur therapie en huiswerk voor ’s middags. Zo zet je in één week grote stappen op weg naar een gezonder en gelukkiger leven!

De therapeut

 

Mijn naam is Femke Klein en ik ben therapeut (Kunstzinnige Therapie Beeldend, Hogeschool Leiden, 2006) en docent (Eerstegraads Docent Levensbeschouwing, Universiteit voor Humanistiek, 2013).
Ik heb gewerkt met kinderen, volwassenen en ouderen, met uiteenlopende ziektes of hulpvragen, waaronder burn-out, depressie, scheiding, autisme, faalangst, teleurstelling, vragen over de zin van hun/het leven.
De meeste ervaring en affiniteit heb ik met gezonde volwassenen, die door situaties in hun privéleven of in hun werk stress of ongenoegen ervaren en gemotiveerd zijn om dit te veranderen.
Graag maak ik kennis met je en hoor ik wat er speelt in jouw leven en wat jij graag zou willen bereiken. Vul je gegevens in, dan neem ik contact met je op voor een kennismakingsgesprek!